Citiraj:
Autor e-one
NHF, ja sam njub artijaš i možda 20% vremena igram arty (dobro mi dođe za malo chillat kad me razj.. neka glupost u WOT-u). I meni su isto takvi ko ti najdraži, što u chatu prijete da dolaze po mene i sl. Pogotovo to bude zabavno jer mi je win rate crven pa se nerjetko zalete ko sivonje i često popiju 8" kuglu zauzvrat
Kako možeš napisat, klikeri me najmanje imaju pravo ubit, pa nisi ti napravio igru da određuješ tko što ima,nema i koliko ima pravo.
Ohladite malo od arty-a, nemojte stajat na mjestu ko drvo pa te arty neće prvog gađat.
To ak se ti voliš zakempat negdje s TD-om i snajpat ostale pa ti arty remeti inače flawless taktiku znači da se moraš malo prilagoditi
Ni ja ne volim kad me TD pomete, a da ga nisam ni vidio od kud ni kako pa ne vajnam da je TD land cancer i da me nema pravo ubit 
|
TU se varas!
photo hosting
Crvno pokazuje incijalni movement (klasika za HT), na prvoj lokaciji se sidescrapam i tu mazem STI & IS7, nakon toga (narancasto) upirem prema WTE100, T95 a rezultat se vidi, masa bounca dok se nisan prida od sranja nebeskih. Samo san okrenio kupolu u stranu da me izmetu.
photo hosting
Naravno uvik ista prica od igraca cancera, uzmi arty i nauci se igrat. hav jes no, sta triban campat stalno iza kamena i cekat da me pometu (ostali ne cancer igraci), ili u slucaju ConqGC otic na drugu mapu jer sranje baca iza kamena?
Znaci demoralizacija je kad bouncam autloaderima, ali ne mozes artyu pobic. Jos bi gornja tvrdnja i vridila da san MT/LT pa udarin teski camp.
Danas igran T29, sve naravno bounce od mocne kupole (cak i T30 dinga) naravno, pogodi me T9 arty. TO ne mozes izbjec. Nikako.
I sada mi objasni kako je on to zasluzio? Takticki je klika di mu je spotano dok se T30 cak i trudio (iako je dobio -300 u hull).
Sta se tice TDova, moja najigranija klasa, sta rec, imas nepokretan tenk, bez kupole sada s nerfanim VR, i odlican top. Ako te MT ili LT vide, pa cak i HT tipa AMX i sl, ako nisi hulldown i sl, mozes komodno napisat WP. Naravno to je OP, ali arty nije koji iz kutka mape bez ikakvog kontakta sere po tenkovima i oduzima masu hpa.
Naravno neman nista protiv kad me unica ili plavi pogode, ali to se desilo nikad jer ih bas nisan vidio u artyu, obicno me pobere red/orange pavijan. I sad je on pun sebe...