View Single Post
Staro 19.02.2015., 19:03   #188
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Jao dok joj ime napišem potrošim pol A4 stranice: CoolerMaster Storm QuickFire Pro Ultimate. Ak sam zaboravio neki "gaming" ili "super-kul" u nazivu, moj bed.

Lako se može iščitati iz tih mojih zrnaca soli što mislim o tipkovnici, čak i model tipkovnice koju imam. Ne znam, valjda si neovisan pa moraš posebno pitati.

Smeđi switchevi su ugodni za pisanje ako imam slušalice na ušima što će reć da su tipke preglasne za moj ukus: 0 dB kanta pored mene i tipkovnica koja proizvodi više od 35dB kad ju koristim - meh...
Gumice nisu pomogle.

Dakle, tipkati na tim switchevima je pravo zadovoljstvo u usporedbi sa svime što sam dosada probao, s vrha pameti skidam MX5500, MK700, 10 puta jeftiniji membranski cherry na poslu, chicony membranski prastari.

Ovo je moj prvi izlet u vode mehaničkih tipkovnica i drago mi je da nisam odmah išao na DAS jer sad znam da moram probati glasnoću te ekskluzive prije eventualne kupnje.

Ne sviđa mi se prejako osvjetljenje na minimalnoj postavci, konstantna najintenzivnija jakost osvjetljenja tri signalne ledice (num, caps, scroll) te funkcionalnost zaključavanja FN tipke, to mi je zapravo najgora stvar.

Masivnost tipkovnice i opleteni debeli kabel su mi superkul.

Držim da su sve zamjerke na mjestu jer od premium proizvoda ipak očekujem malo više, a ne veću glasnoću i marginalno povećanje ugodnosti pisanja u odnosu na cherry membransku od 10€ koju imam, ko što rekoh, na poslu.

Ak te bilo što zanima, pitaj