View Single Post
Staro 19.02.2015., 18:35   #7
Jerry_nidžo
Premium

Jerry_nidžo's Avatar

Datum registracije: Apr 2009
Citiraj:
Autor čuks Pregled postova
Mislim da sam to radio sa sa GetDataBack pa provjeri dal to radi. Nadam se da nisi nista pisao po toj particiji nakon formatinga.
na žalost pisao sam po toj particiji.
Do sad sam mislio kad se nešto formatira da je to zauvijek mrtvo i da tu nema pomoći.

Onda mi je frend rekao kad sam mu to spoomenuo da se formatirana particija može spasiti ili bar popriličan dio, i onda sam se dao u potragu priko googlea i onda postavio upit i ovdje na forumu koji je najbolji program za spašavanje formatirane particije.

Vidio sam ovdje, a i forace mi je dao par linkova no mislim da je Zero Assumption Recovery ZAR Najbližio onome štoi sam tražio.

Naime htje bi program koji će izvući podatke po folderima onako kako su bili na disku, a ne da mi npr neka mp3-ica umjesto izvođača i pjesme ima oznaku npr. 12389, il f123 i sl.
jer kad imaš (kad je već o mp3 npr 2000 pjesama, tko će svaku zagledati kako se zove i koji je izvođač.

Zero Assumption Recovery mi je upravo izbacio foldere onako kako su i bili na disku, imam popis pjesama i izviđača pa čak i onih koji su fake, pa te koje su loše lako ću potražiti ponovno na netu.
Za fotke, dokumente i slično će biti malo teže.
Tražim neki sličan program ovome nacvedenome koji će pokušati izvući malo više stvari.

kako sam u početku mislio nakon formatiranja kad sam se već sa svim pomirio da je gotovo iako mi nije bilo lako, jer tu su mi bile fotke koje sam klikao prvim mobitelom koji je izašao s fotoaparatom, kolekcija mp3-ica je baš koju sam godinama skupljao uglavnom se sastoji od glazbe "60,"70."80-te kao filmovi.

Dakle bio bi zadovoljan i s 50% spašenih stvari, ali ako bi mogao i više puna šaka brade.

S toga se zahvaljujem svima koji su mi pokušali pomoći.
Jerry_nidžo je offline   Reply With Quote