Citiraj:
Autor fanATIk
Ma od malih nogu jedem ljuto, pojeo sam kamion feferona do sad, dakle naučen sam. Al Red Habanero me je ono, uništio. Oni podravkini mali ljuti su ništa za njega. Jedino gore iskustvo od ovoga mi je bilo kad smo nas tri frenda kartali belu, pili gemište, jeli ljuti domaći kulen i pojeli teglu nekih minijaturnih zelenih srcolikih feferona iz Bugarske. Tri dana nakon toga sam se morao psihički pripremit svaki put prije odlaska na wc. 
|
Dobro, istina je da od red habanera na gore po ljutini sve može biti vrlo slično i teško je primjetiti razlike u ljutini, pogotovo što ta ljutina pojeidne papričice ne ovisi samo o sorti već i o svim uvjetima rasta, tako da čak i na jednoj biljci ljutina plodova može znatno varirati.
Ja baš nisam ljubitelj habanera ali ne zbog ljutine već mi okus ne paše. fatalii i scotch bonnet su slične ljutine (malo jači), ali meni osobno dosta boljeg okusa.
Što se tiče ''jedešpečeserešpeče'' problema, poanta je da se papričica dobro usitni, jer pečenje izazivaju neprobavljeni veći komadi papričice.
Citiraj:
Autor trouble
Icuce kolko drobite  sampinjoni su esencijalna stvar... Al u mijesanoj i blazim devijacijama. Tu sam na gulsovoj strani.
|
Znači ni ti ne znaš šampinjone na pizzi ispeć?