View Single Post
Staro 18.02.2015., 21:25   #120
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
pa da, sve jem oguće...sličan slučaj sa HP expresom - vozač zvoni kratko jednom, nitko ne stigne do vrata unutar 30 sekundi, za to vrijeme on već napisao žuti papirić i otišao!!!

vidim ja kak auto odlazi i zovem poštu i kažem šta je al oni se ograđuju da je to stvar dotstavljača i daju mi njegov broj telefona.
ja zovem njega i kasnije ga dobijem i kulturno pitam oće li kasnije ić u taj dio grada (a grad ima cca 15 000 stanovnika) da mi dostavi paket jer mi treba veli on da neće i da sam odem u poštu - a riječ je o HP expressu, dakle dostava koja je plaćena na kućna vrata .
I onda nisam bio dovoljno pametan i ja malog sina od 3 godine obučem (vani je padao snijeg ko lud) jer nije imo gdje ostat i nas dvojica pješice u poštu (cca 1 km) po paket!!
Za vas koji nemate djecu, sa djetetom od 3 godine takav put je prava avantura!!!

Trebo sam ga prijavit onda i tražit obješnjenje zašto se dostava ne radi i drugi dan ako je već plaćena dostava na kućna vrata...

kasnije je meni bio sličan slučaj sa ISTIM dostavljačem i prijavio sam ga. a onda se on meni žali kak je mogo ostat bez posla jer sam ga ja prijavio nadležnom...prdonja stari!!!!
smirnoff je offline   Reply With Quote