18.02.2015., 19:12
|
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Autor Hamm
@sis...kaj hvali majonezi uz pečene hrenovke?  Ima i senfa, a kečapa nisam imao pa ga ni nema na slici.
Disclamer: sisa se čudio mrkvici u rizibiziju.  TOLIKO O TOME! 
|
JOŠ I KEČAP?!?!
:zapalit: :amdiju:
Citiraj:
Autor Drug Brko
Ovo sam već puno puta čuo...  ne jede, ne pije, ne jede meso. A onda nakon nekog vremena makne pol kile odojka sa lukom i poziva društvo da se ide na benzinsku po cugu jer nam u birtiji ne daju cugu nakon 3 ujutro 
|
HAHAHAHHAH
Citiraj:
Autor Hamm
A ne ne, PAN (vulgaris) je teško sranje, a PAN zlatni je već ajde relativno ok piva. Ne preferiram ni ja iz plastike ali TO JE BILA JEDINA OPCIJA! 
|
slažem se, pan je bio super kada je izašao (ko i tuborg ko i staropramen vulgaris) i onda je postao smeće ko i sve ovo u zagradi (dobro tuborg green je bio oke), ali nemoj mi po zlatnom panu A POGOTOVO NE PO STAROPRAMEN SELEKŠNU!!!  -->
Citiraj:
Autor Princ288
Haha, u redu  pitam jer me dosada plate uvijek iznevjere. Cura je jeda od onih kojima je dva cevapa dosta. Gravce uzimam onda.
|
majko isusova ako ona stvarno pojede toliko, a ti sve ostalo molimo slikovne dokaze jer ćemo te kruniti lentom žderonje 3. reda BOŽE ME SAKLONI HEROJA
Citiraj:
Autor buljo
Onda je pitanje dal ćeš sve pojest 
|
Citiraj:
Autor Hamm
@sis...kaj hvali majonezi uz pečene hrenovke?  Ima i senfa, a kečapa nisam imao pa ga ni nema na slici.
Disclamer: sisa se čudio mrkvici u rizibiziju.  TOLIKO O TOME! 
|
JOŠ I KEČAP?!?!
:zapalit: :amdiju:
Citiraj:
Autor Drug Brko
Ovo sam već puno puta čuo...  ne jede, ne pije, ne jede meso. A onda nakon nekog vremena makne pol kile odojka sa lukom i poziva društvo da se ide na benzinsku po cugu jer nam u birtiji ne daju cugu nakon 3 ujutro 
|
HAHAHAHHAH
Citiraj:
Autor Hamm
A ne ne, PAN (vulgaris) je teško sranje, a PAN zlatni je već ajde relativno ok piva. Ne preferiram ni ja iz plastike ali TO JE BILA JEDINA OPCIJA! 
|
slažem se, pan je bio super kada je izašao (ko i tuborg ko i staropramen vulgaris) i onda je postao smeće ko i sve ovo u zagradi (dobro tuborg green je bio oke), ali nemoj mi po zlatnom panu A POGOTOVO NE PO STAROPRAMEN SELEKŠNU!!! 
|
|
|