Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 18.02.2015., 19:12   #32003
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003

neće

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova

@sis...kaj hvali majonezi uz pečene hrenovke? Ima i senfa, a kečapa nisam imao pa ga ni nema na slici.

Disclamer: sisa se čudio mrkvici u rizibiziju. TOLIKO O TOME!
JOŠ I KEČAP?!?!

:zapalit: :amdiju:

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ovo sam već puno puta čuo... ne jede, ne pije, ne jede meso. A onda nakon nekog vremena makne pol kile odojka sa lukom i poziva društvo da se ide na benzinsku po cugu jer nam u birtiji ne daju cugu nakon 3 ujutro
HAHAHAHHAH

Citiraj:
A ne ne, PAN (vulgaris) je teško sranje, a PAN zlatni je već ajde relativno ok piva. Ne preferiram ni ja iz plastike ali TO JE BILA JEDINA OPCIJA!
slažem se, pan je bio super kada je izašao (ko i tuborg ko i staropramen vulgaris) i onda je postao smeće ko i sve ovo u zagradi (dobro tuborg green je bio oke), ali nemoj mi po zlatnom panu A POGOTOVO NE PO STAROPRAMEN SELEKŠNU!!!
-->
Citiraj:
Autor Princ288 Pregled postova
Haha, u redu pitam jer me dosada plate uvijek iznevjere. Cura je jeda od onih kojima je dva cevapa dosta. Gravce uzimam onda.
majko isusova ako ona stvarno pojede toliko, a ti sve ostalo molimo slikovne dokaze jer ćemo te kruniti lentom žderonje 3. reda BOŽE ME SAKLONI HEROJA

Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Onda je pitanje dal ćeš sve pojest

neće

Citiraj:

@sis...kaj hvali majonezi uz pečene hrenovke? Ima i senfa, a kečapa nisam imao pa ga ni nema na slici.

Disclamer: sisa se čudio mrkvici u rizibiziju. TOLIKO O TOME!
JOŠ I KEČAP?!?!

:zapalit: :amdiju:

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ovo sam već puno puta čuo... ne jede, ne pije, ne jede meso. A onda nakon nekog vremena makne pol kile odojka sa lukom i poziva društvo da se ide na benzinsku po cugu jer nam u birtiji ne daju cugu nakon 3 ujutro
HAHAHAHHAH

Citiraj:
A ne ne, PAN (vulgaris) je teško sranje, a PAN zlatni je već ajde relativno ok piva. Ne preferiram ni ja iz plastike ali TO JE BILA JEDINA OPCIJA!
slažem se, pan je bio super kada je izašao (ko i tuborg ko i staropramen vulgaris) i onda je postao smeće ko i sve ovo u zagradi (dobro tuborg green je bio oke), ali nemoj mi po zlatnom panu A POGOTOVO NE PO STAROPRAMEN SELEKŠNU!!!
syss je offline   Reply With Quote