Skoro da bi potpisao od riječi do riječi

Ono što sam ja mislio pod skupo je upravo činjenica da većina ljudi kupuje jeftino meso upitnog porijekla i da se ovome čude ko pura dreku. I to će u startu odbiti veliki dio ljudi. Ja bi iskreno uvijek platio komad mesa 20-30% više ako sam siguran da je domaće i friško, a ne 3 puta smrznut i odmrzavan ramsteak iz argentine.
Ma općenito, u 90% mesnica ne znaju dijelove mesa ni izrezati ih kak treba, no to je već druga priča.
Ni ja ne volim konzum, ali zaista u njihovoj mesnici se uz navedeni šrot povremeno nađe i kvalitetne domaće robe. Iako je meni za dobar komad junetine i dalje Žumberčanka prvo izbor. Igomat drugi. Doduše, zadnji put mi je odrezak kupljen u igomatu bio malo kiseo nakon odležavanja. Jest da to može biti do mene i uvjeta u fridžu, ali mi se čini da im meso nije bilo baš u naj naj stanju.
Ne znam kak su došli na ideju za komoru za zrenje mesa u konzumu, možda im neki marketinški stručnjak čuči po forumima i prati kaj ljudi traže, pa su vidli da i ta roba ima svog kupca
Probaj, meso je fakat fino, samo pitaj od kad im meso leži, ako je manje od dva tjedna po meni je bolje čekati. Režu i na komad, a i odstrane ti onaj crni dio uz rub.