Citiraj:
Autor smuchac
@ Burko: Starcima nije mijesto u kontaktu s računalom i mailom. 
|
joook. nije mjesto opcenito ljudima koji ne znaju koristiti mozak jer: a) tako su naucili, b) nemaju sta koristiti, jer nemaju mozak.
ja sam doslovce ostao zapanjen koliko jedan glupi informaticar je sposobna osoba nositi ili barem donekle se snaci kada naide na neki problem koji je van njegovih opsega, sto znanja, sto struke. ali isto tako, mahom osobe koje rade takve poslove gdje je administracija u pitanju je zavrsena ekonomska / pravo smjer, pa ih razumijem

. tamo nema razmisljanja, tamo nema potrebe za razmisljanjem...... najcesce nema potrebe.
nevazno, sada sam ja otisao bezveze. u svakom slucaju, moras sebe osigurati na najbolji nacin da to fino radi, korisniku osigurati najbolje i najjednostavnije rjesenje i poduciti ga osnovama (ako ne zna) i to je to.
dok ovdje opet kazem autoru, moze bit svakojakih sranja i zato bi prvo pogledao kod nekoga gdje je vec konfigurirano. ako se postavke poklapaju, backup svega i dici ispocetka acc, metoda pokusaja-promasaja jer mi se neda gledati u uslikan monitor i citat gresku, posto se nije SS mogao uhvatiti.........