View Single Post
Staro 18.02.2015., 00:31   #1745
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja sam svog danas ubio za 16 sati i nepunih 4 sata SOT. 12 sati je bio na Tcomovim valovima od e od 4g. Uploadal sam skoro 1gb na 4G (nije mi se dalo cekat), dva sata BTa u autu, radil sam i neku mini prezentaciju na telki, youtebe i ostalo. Skurio bi i Z3c u jedan dan sa takvim koristenjem, vjerujem posto mi se to polazilo za rukom sa G2 i Z2. Jos uvijek nije auto brightness na nekom nivou i trebam ga stavljat na 80% po suncu. To jedino kaj me malo vise smeta trenutno na G3. Da i Usteda energije se nesto opako kara sa notifikacijama do te mjere da se mora kemijat da se otkljuca mob.. Puno ga i uspori i to vise nebum koristil..

Od 2k najmanje koristi imaju oni sa super vidom a najvise oni sa slabim kaj tegle tablete i Ultre, Flexove i sl... Njima rezolucija solidno nadomjesti velicinu ekrana. Jedan moj kiolega ne moze koristit ni jedan avg. 1080p flasgship sa oko 5 inca. Mislim, moze al mu je muka. Glavni mob mu Je G Flex, samo zbog velicine.. G3 mu je jedini koji mu pase mada mu ni to nije to al veli da je bolje od drugih kaj je probal..

Nebi se uopce cudio da LG izbaci G4 sa 4k ekranom. Cak mislim da je to vrlo moguce..

qFHD SS sa Youtuba, velki. Meni svaki put "sline pocnu curit" kad gledam 1440p video na G3. Za to se ne mora bit corav niti imat 4g vid da se skuzi razlika. Materijala ima puno vise nego prije od privatnih videa do trejlera za filmove u 4k.. Svaki bolji camcorder snima 4k, GoPro itd. i to proizvodaci koriste kao "opravdanje" za 2k i nadolazeci 4k. Kao, zasto nebi kupci mogli gledat svoj snimljeni 4k video u toh rezoluciji...

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.02.2015. u 02:37.
MAGARAC je offline