View Single Post
Staro 17.02.2015., 14:05   #2442
MarkoZD115
Registered User

Datum registracije: Sep 2014
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Pise u onom gore postu. Mislim si pa nije valjda opet isto ili cak jos gore na Z3. Kak su to mogli dopustit?

Nisam to vidao po recenzijama za Z3. Za Z2 se pricalo navelko o rusenju kamere zbog pregrijavanja.
Evo snimio sam 4k video, na cca 5min me upozorio na povećanje temperature, snimao sam do 7m20s i prekinuo, nije mi se dalo više al mislim da bi još mogao. Kakva ti iskustva imaš?
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
A zašto svi onda govore da slike na Z3 ispadaju bolje,da su oštrije i daju realnije boje? I to pogotovo kad se prebace na PC! Jel znaš da ti njih zbog tih laži,možeš tužiti i dobiti milione ? Znaći milioni leže,samo kreni...

Ja sam samo stavio ovo da ljudi ne nasjedaju na riječ nekoga i kupuju Z1 zbog bolje kamere,već da sami procjene između tvojih riječi i par budala na XDA i skoro svih reviewa na internetu. U kojima još nisam našao da je Z3 napravio korak nazad u pogledu kamere. Pa nemre Sony sve baš sad potkupit
Ma hebe mi se za tužbe. Dosada iz iskustva znam da kad je Z1 izašao, kamera je bila brat bratu loša zbog softvera, tako i Z2, sve se popravilo update-om, mislim da ni mi nećemo biti izuzetak. Pogotovo ako na 5.0 Sony dopusti RAW preko API-a camere, mislim da će kamera napokon prodisati.