View Single Post
Staro 17.02.2015., 13:59   #2441
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor MarkoZD115 Pregled postova
Uopće neću u takvu raspravu ulazit.. Jel vidiš što stavljaš?? Znaš li išta o kamerama? Upgrade hardware-a na Z3 daje wide-angle leću, ugura više u scenu, neće to dati ništa bolju sliku. Kao da uspoređuješ širokokutnu prednju kameru kao 'običnu', lol

I ako nisi znao, slike uslikane sa Z3 u ISO 12800 su običam gimmick, sa tako malim senzorom su neiskoristive, očito se nisi još naučio što je marketing a što zdrav razum. Ljudi nebi bezveze pričali da im je Z3 lošiji od Z1 u slikama, bile to daylight/low light slike. To sve može softversko procesiranje, točnije update riješiti. Nadam se da bar ubrzo preeskpozirane slike riješe uskoro.
A zašto svi onda govore da slike na Z3 ispadaju bolje,da su oštrije i daju realnije boje? I to pogotovo kad se prebace na PC! Jel znaš da ti njih zbog tih laži,možeš tužiti i dobiti milione ? Znaći milioni leže,samo kreni...

Ja sam samo stavio ovo da ljudi ne nasjedaju na riječ nekoga i kupuju Z1 zbog bolje kamere,već da sami procjene između tvojih riječi i par budala na XDA i skoro svih reviewa na internetu. U kojima još nisam našao da je Z3 napravio korak nazad u pogledu kamere. Pa nemre Sony sve baš sad potkupit

Ehm

Citiraj:
The Z2 captured images that were too soft, and Sony has addressed this with the Z3. Images are noticeably sharper when viewing full resolution crops, and although this introduces slightly more artefacts in certain circumstances, the overall results are better. You would have wanted to apply a minor sharpening filter to the Z2’s images in post, and with the Z3 this is already taken care for you.
Aside from this improvement, photos taken with the Z2 and Z3 are largely the same. Color quality is ever so slightly improved on the Z3, while still maintaining its accuracy. The sensor itself has good dynamic range, and thanks to the f/2.0 lens, you also get decent bokeh when you’re taking macro-style photos. In the best conditions, the Xperia Z3’s camera excels to provide some truly fantastic results.

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 17.02.2015. u 14:08.
trouble je offline