View Single Post
Staro 17.02.2015., 11:52   #1
SniperWolf
Premium

SniperWolf's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Question Problem s napajanjem LC Power

Pozdrav!

imam napajanje Lc Power 520w , ili 560-570w, ugradjen u komp

prije nego sto sam ga intalirao, mislio sam da mi je vijak upao u njega, (ispostavilo se da nije- posto nije nista zvecklo kao kad metalni vijak lupa u kucistu)

i ja sam napajanje "tresao i njihao" da cujem jel sta upalo u njega. i kad nisam nista cuo- vratio ga u komp.

- I SAD nastaju problemi

kada se komp ukljuci cuje se da ventilator od napajanja lagano "dotice" neki dio unutar napajanja. to se prije nije culo. a sad se cuje tik-tik-tik-tik brzo kako ventilator ide.

sad- jesam li nesto poremetio dok sam tresao napajanje pa se nesto pomaklo? mozda neka zica?

zelio bih otvoriti napajanje - ali sam cuo da napajanja sadrze struju u njima CAK I AKO je napajanje iskljuceno od strujnog kabela!

pa me strah prckati po njemu. sto bi bilo dobro? gumene rukavice u apoteci kupiti i onda ici otvarati? - je li te iz apoteke gumene rukavice predstavljaju dovoljnu zastitu kad prckamo po necem ovakvom?

- volim raditi s kompovima i otklonio sam mnoge hardverske i softverske probleme sam, ali nemam elektrotehnicku skolu/faks da znam ove stvari o napajanju :-)

hvala na informac

i jos nesto

2. molex konektori od ovog napajanja tako se znaju Zaglavit u dvdrw da je to strasno! cupao sam ih van kljestima!!! nemozes ih uopce normalno izvuci koliko se zaglave. dobro da nisam iscupao dvdrw prikljucak za molex i sve, mislio sam da ocu! bas neka cudna zavrzlama oko gluposti

je li ikome takvi molexi isto?

hvala
SniperWolf je offline   Reply With Quote