Pozdrav ekipa,
Ovako, imam problem sa postavkama maila. Radi se o firmi kojoj sam se ponudio da mail postavim. Problem je u tome što mi javlja grešku kod slanja mailova. Incoming mail server funkcionira bez problema.
Radi se o Outlook Expressu na XPu.
Provjerio sam sve moguće odgovore na internetu, od mjenjanja SMTP portova do stavljanja kvačice na "My server requires authentication" ali ništa nije pomoglo.
Hoster je proslijedio incoming i outgoing adrese servera, čisto sumnjam da su oni poslali krivu SMTP adresu pošto su identične. Jedino što su natuknuli je da probam pod SMTP server staviti isti server kao POP3 ili moj lokalni?!
Ne razumijem baš ovo "lokalni".
Uglavnom, greška koja se javlja je slikana pa da ne tipkam previše, stoji u attachmentu. Cijenio bih svaku pomoć pošto mail treba hitno za potrebe posla.
Zbog sigurnosnih razloga zacrnio sam ime accounta i adresu outgoing servera. mail na koji sam slao je svoj hotmail kao što se vidi, malo je mutna slika ali mislim da je čitljivo. Probao sam slati na druge mailove, restartao komp, napravio novi account ali ništa...