Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 16.02.2015., 15:36   #31931
panoramix
driver
Moj komp

panoramix's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
kakav klasični zajeb od neposjetitelja dede

umjesto prsa se uzme lungić ili zagrebački, makar sam probao prsa i pohana i sa žara, ali to je na žalost i dalje flavorless puretina... makar je oni korektno odrade.

pomfri zamijeniš sa polama UVIJEK i to je čabe + uzmeš malu platu pola i lepinja (to napomeneš kod narudžbe da ti ne trpaju na tanjur nego zasebno), za dvoje je to i više nego dosta, a možda koja kn nadoplate.

lignje su uvijek dobar odabir u kojem god obliku isto kao vratina/lepinja mix.

međutim šta god uzmete UVIJEK (part 2) se naručuje gravče! TO SI ZAPAMTI!!!

@roberto... dobri smo si mi tu i sve to, ali nemrem se otet dojmu da nisi trebao toliko zaljutiti pizzu pa onda davati ocjenu BTW OT SI IMAMO TEMU ZA TO!!!

vikend report

- sekeli... šta reć više o tom divnom jelu

- tjestenina sa šunkom, šampinjonima, vrhnjem i peršinom + salata od kristalke, mladog radiča i rotkvica

- EPSKO carsko meso, slowly cooked preko 3h i onda zapečeno sa random povrćem + salata

Svaka čast! U sekeli bi ti uš'o s pol kruha pod rukom k'o Bozanić u Glas Koncila.
Carsko izgleda fajn te želim vjerovati da je koža bila hrskava za pod zub i dovoljno slana. Još da je nutra koji mladi krumpač, joj, joj....