View Single Post
Staro 16.02.2015., 00:42   #167
Odinarius
All-rounder
Moj komp

Datum registracije: Sep 2013
Sad su se sjetili...

Meni je igra kvalitetom 3/4, možda malo manje, od Originsa. Dvojka mi je čista 0, zaista ne postoji razlog da bi netko igrao tu igru.

Kod DAI-a mi se sviđa priča, upravljanje dvorcem i bildanje vojske (iako može dosta bolje), likovi su dobro napravljeni, grafika je generalno odlična i kad sam se uživio u sve to, atmosfera je prilično ok. Nisam mogao prestati igrati u jednom trenutku

Osrednji elementi su combat sustav (neupotrebljiva taktička kamera, pojedinačni napadi, likovi ponekad ne slušaju komande, monotone kombinacije), RPG sustav (automatski raspored atributa, quickbar od samo 8 mjesta itd.) i open world (na nekim se mjestima neprijatelji toliko često spawnaju da to nema smisla uopće).

Loši elementi su sučelje (za iteme, katastrofa, i craftanje iako je korisno, traje stoljeće dok se sve obavi u 15 različitih sučelja), puno ispraznog trčkaranja, bugovi, i još ovih par podelemenata navedenih gore.

Sve u svemu, konzolitis ponovno napada, iako manje nego u dvojci. Igra ipak više naginje Originsu.

Ja to mogu provariti da dođem do good stuff kojeg ima, ali ima mojih prijatelja, ozbiljnih RPG-aša, koji baš i ne mogu... Jedva čekam Witcher 3 da vidim koliko su njega usrali sa open worldom
Odinarius je offline   Reply With Quote