View Single Post
Staro 15.02.2015., 20:18   #7605
Boobo-oobo
Premium

Datum registracije: Sep 2008
Pozdrav.

Radim konfiguraciju koja je limitirana prostorom, odn kuciste koje mi pase je Silverstone SST-RVZ01*koje sam nasel u Conradu :LINK

Trebal bi sad sloziti sve oko njega i po mogucnosti da je sve dostupno u istom ducanu. Namjena je za multimediju, office i obradu fotografija. Igre se nece igrat, bitno da je nesto solidno i da izdrzi zub vremena sto lakse.

Ono sto bi ja htio je i5, 8GB Rama te po mogucnosti SSD za OS i programe (120GB) i HDD za storage (koji imam)

Komponente koje sam ja gledal:

Intel i5 4460 1500kn
ASROCK H81M-GL 380kn
KINGSTON 8GB 1600MHz DDR3 550kn
SSD 120.0 GB SAMSUNG 840 EVO Basic 610kn

Ispada nekih 3800kn (sa kucistem iz Conrada) u Protisu.

Za napajanje i graficku nisam siguran koju uzimat. Napajanje mora bit SFX, SFX-L velicine, ima na Conradovoj stranici nekoliko Silverstone napajanja, 300W za 455kn, 450W za 720kn. Cini mi se puno prema normalnim ATX napajanjima i nisam siguran kolko je snage potrebno. Graficku isto ne znam koju bi uzel da ostanem u nekakvom totalnom cijenovnom razredu od oko 5000kn +/- koja kuna. Mozda ostavit SSD za naknadnu nadogradnju, pa tim dobit nesto novca sad za graficku i napajanje? Nisam previse pametan kaj napraviti. Ima netko ideje, ili ako postoji kuciste slicne velicine i formata, a jeftinije je, isto doalzi u obzir, nisam uspel najt nist drugo slicno kod nas.
Boobo-oobo je offline   Reply With Quote