Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 15.02.2015., 11:57   #8382
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor osspaljeni Pregled postova
Kratak osvrt na temu pa me opet proglasite prepotentnim :P

Ustvari izvan sezone će ostati vjerovatno samo nadrkani Demon Hunteri i 0dog WD-i dok vas ne nerfaju i tko god ne može doći do ovih itema nema šta raditi izvan sezone, jer se nemože natjecati sa vama. Pa se vi žalite što nitko neće igrati s vama :P

Postaj tamo u Greater Rifts community da si 0dog WD i budu se kidali za tebe

Dokle god je tako kako je, budem igrao WD-a samo u sezoni.
He he he, neću te proglasiti prepotentnim, već ću ti reći da si, rječnikom naših istočnih susjeda: "Promašio ceo fudbal"

Više sam se žalio što nemam s kim igrati jer su svi prijatelji i klanovci poludjeli za sezonom...
Obično bi bilo 30-ak klanovaca online, sada ih je 50-60 a samo nas par nije u sezoni...
I nekoliko prijatelja (u stvarnom životu, a i u Diablu) su opet otišli na sezonu, pa moram čekati malo da se izguštaju...

A većina ekipe je otišla na sezonu jer su čuli za gem koji diže XP pa fantaziraju da će doći do paragona 800 u mjesec dana

Čak sam se dogovorio sa dečkima iz našeg bivšeg "pijanog" klana igrati, ali su čak i oni otrčali na sezonu "na nekoliko dana".

Nemam zasad potrebe plakati po community-ju
U najgorem slučaju igrat ću solo crusa i monka i barbara, da vidim koliko visoko mogu stići!

P.S. A ovaj 0dog sam dobio praktički besplatno, svi sa foruma bi ga uzeli za tu cifru bez razmišljanja, vjeruj mi

P.P.S Zanimljivo kako si promijenio mišljenje o sezoni unutra 2 stranice foruma
Kratkius je offline   Reply With Quote