Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 15.02.2015., 03:12   #8379
osspaljeni
Silence
Moj komp

osspaljeni's Avatar

Datum registracije: Jul 2011
Citiraj:
Autor Kratkius Pregled postova
E da, na kraju je ispalo da sam dobio i kacigu! Nije baš bila acc bound. Nisam uopće gledao prije par dana, imao je gem u kacigi - koji je naravno acc bound. I bacio mi tip lijepo kacigu sa gemom unutra... Naravno da je nisam mogao uzeti. Ali danas sam konačno upalio mozak, i nazvao ga! Eto, imam 0doga.
Odradili smo 50-icu iz šale, i još je iza nas ostajalo po podu hrpe i hrpe bočica sa zdravljem...
Ali još uvijek mi fali skull grasp
Zasad moram imati Visage of Giuya na glavi da bih imao podizanje nove serije peseka u treptaju oka
Savršen setup za trialse.
Vjerovatno ću morati ići u 2 WD i 2 DH partiju, za 57 - tako smo i ovu 50-icu odradili. Više od toga bez drugog prstena, teško. Bar po tvrdnjama ekipe koja ima bolje složene wd 0dog.
Ja se svejedno nadam kombinaciji sa perma serenity monkom, ali to ću sve znati za par dana.
Sada su svi poludili za sezonom, pa nemam sa kim igrati
Citiraj:
Autor VanHelsing Pregled postova
ako želiš, dodaj me na listu redcardinal#1471 pa budemo igrali (ima nas par koji samo gr udaramo, sezona nas ne zanima)...baš tražimo još jednog sa 0dog (imamo jednog ali taj baš i ne zna što radi)
Kratak osvrt na temu pa me opet proglasite prepotentnim :P

Za svakoga tko je uletio malo prije ili nakon RoS-a i tko voli WD-a kao klasu je ovo šaka u oko.

Mislim, svaka čast dečkima koji su uspjeli užicati / nabaviti / dati par 100 € za ove iteme al bilo tko tko nije uspio užicati ili nabaviti/kupiti ove iteme i igra WD-a nema šta raditi izvan sezone.

I ja sam u sezoni opet uzeo WD-a i planiram ga zgirati za GR., pošteno.

Ustvari izvan sezone će ostati vjerovatno samo nadrkani Demon Hunteri i 0dog WD-i dok vas ne nerfaju i tko god ne može doći do ovih itema nema šta raditi izvan sezone, jer se nemože natjecati sa vama. Pa se vi žalite što nitko neće igrati s vama :P

Postaj tamo u Greater Rifts community da si 0dog WD i budu se kidali za tebe

Dokle god je tako kako je, budem igrao WD-a samo u sezoni.