Kako sam vec neko vrijeme u posjedu ovog chifa iz potpisa

,
s kojim nisam bas u potpunosti zadovoljan, tako sam odlucio da je vrijeme da predjem na neko novo kuciste, nesto divlje
Chif je super, cvrst, kvalitetan, ali me yebe to sto nemam kako hardove ohladit, jer nakon sto sam presao na full size atx plocu tako sam morao ovaj kavez od plexija za diskove baciti van, a diskove sam onda postavio na gumene vezice u 5.25" slotove gdje nista ne puse po njima, pa se griju. Drugi razlog prelaska na nesto novo je sto mi ne stane neki veci cpu cooler unutra (npr. Noctua 14-ica i sl.).
Tako sam malo bauljao po netu i naletio na ovog anteca p182. Dogovorio se sa covjekom, dosao, vidio po(kupio), i prosao odlicno
Kako nisam bas zadovoljan sa svim segmentima kucista odlucio sam neke stvari dotjerati.
Za pocetak, izrezati grillove na otvorima za ventove. Nakon toga sam odlucio izbusiti rupe i maknuti dio lima u koji se sarafi hdd kavez, kako bi na to mjesto smjestio vent koji ce puhati po diskovima.
Nakon toga sam morao modati vodilice za kavez od diskova, kako bi vent normalnih dimenzija mogao stati naprijed (ovog zasad nema na slikama, no biti ce uskoro).
Evo nekoliko slicica. Neda mi se vise piskarat. Sutra cu ako ce mi se dat.
Cilj ovog "projekta" je sto je vise moguce utisati komp, tako da mi ne skace po mozgu na udaljenosti metar od glave. U iducoj fazi plan je poljepiti unutrasnjost sa bitumenskim filcom i eventualno spuzvom, kako bi buku sveo na minimum.
Sljedeci update kada stignem...