View Single Post
Staro 14.02.2015., 20:11   #273
Eladio
..starija garda
Moj komp

Eladio's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Citiraj:
Autor Old Iggy Pregled postova
Bitno je. Vidljivo mi je da nemaš pojma što i kako stvarno izgleda u stvarnosti, no nije mi jasno zašto ljude dovodiš u nedoumicu.

Kompletna konstrukcija ti je kriva: kad kupiš produkt dobiješ sve što ti je zakonom potrebno - pročitaj tko ti daje jamstvo i tko je zadužen za troškove.

Tvornica tu nikom ništa ni ne odgovara niti joj netko išta može.
gdje da procitam , u njihovom papiriću , ili u zakonu koji je pravno iznad tog papirića?
ja te samo molim da procitas zakone, jer imam osjecaj da ih nisi nikad citao..

ako si procitao zakone, i u zakonu nasao ovo sto tvrdis, onda ok.. volio bih vidjet gdje to u zakonu pise..
jer ja ti upravo to govorim, i govorim ti da sam i pricao s nekim inspektorima po tom pitanju ..a iskreno ako se sta mjenjalo u zakonu zadnjih 5 godina se ispricavam, ali znam dobro sta je u zakonu pisalo

..ali dobro, evo ja sam svoje napisao, a ti kako hoces.
reci mi samo, da li proizvod ima jamstvo i nakon sto uvoznik propadne?

i tvornicu mozes tuziti, iako to financijski tesko da ima smisla.. zar ti nisi svjestan da postoje sudovi van hr? ..postoje trgovacki medjunarodni sudovi.. ali do toga rijetko dolazi, jer uglavnom se sve rijesi prije ili kupac odustane iz tko zna kojeg razloga..
u principu tvornice to sve rjesavaju preko svojih dilera, a diler u pravilu nakon sto mu pokazes u zakonu da imas pravo sve poduzme da ti to i rijesi.. i to su vrlo rijetke stavke, jer su dileri u pravilu u skladu s zakonom, i stavljaju garanciju onako kako je tvornica i preporucila i kako se reklamira

MojSkuter
---------------------------------PEACE
Eladio je offline   Reply With Quote