View Single Post
Staro 14.02.2015., 15:15   #948
segregator
Propali Amigaš
Moj komp

segregator's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Busola29 Pregled postova
A u čemu sam pogriješio ... Mislim stvarno čak nisam podigao glas. Realno sagledati stvari volim.

Ja sam pitao samo koliko se griju , slažem se oko gore navedenog da su AMD-ovi procesori bolji , ali za igre baš i ne.

http://www.cpu-world.com/Compare/443..._i5-4670K.html

Ovo je ono što je meni zapelo ZA OKO kod ovih procesora... Citiram za AMD FX-8320 :

The CPU has 45% better price/performance ratio.

E sada i da se malo više grije lako bi se uzeo dobar hladnjak , ali ipak ne bi volio da bude ono baš previše...

Subjektivno ili ne... Ja sam provjeravam i dosta puta sastavljam prijateljima konfu. U Hrvatskoj sa ovim procesorima za današnje stanje ovo su sigurno high end konfe (izuzmimo tajkune i tatine i mamine sinove...) , pa sada me par prijatelja pitalo (a kod takvih konfi ne bi volio preporučiti lošije...) , ali ja nisam naišao na ono realan prikaz. Hvala Hawkeru na nekim informacijama , a sa ovima koji onda krenu ne lupetaj , neću ni diskutirati , nema smisla...
A kakvog smisla ima opširno diskutirati kad si uletio u temu i nabacio priču koja je samo u ovom threadu jedno 10 puta demantirana. I sad mi ostali trebamo raditi nekakav sažetak threada po 11-ti put, e da ti ne bi gubio vrijeme na čitanje?
segregator je offline   Reply With Quote