Citiraj:
Autor Staz
Ma da mi kažu bar jednom za sva vremena nema teh. mogućnosti i ćao zdravo a ne da me ovako jebu mjesecima i obećavaju sve i svašta!
|
Oni ti ne mogu realno tu pomoći niti imaju te informacije.
Citiraj:
Autor Staz
Nemam više volje pričat s diletentima iz službe za korisnike koji sve šta znaju reć da napišem prigovor, boli me glava više od njih najradije bi da nemam nikakvog posla s njima ali štaš kad su nužno zlo zbog monopola nad odašiljačima širom lijepe naše! Da mogu promijenit operatera promijenio bi ovaj sekund ali pošto sam na otoku imam 2 opcije, t-scum ili optima telekom a pošto su i jedan i drugi pod Hrvatskim telekomom na isto mi dođe! Internet mi je potreban za posao i stvarno više ne znam šta da radim, dosta mi je više dopisa i prigovora i svađanja s agentima!
|
Izgleda neka bežična varijanta. MAXnet ili kako se već zove.
Citiraj:
Autor Staz
Na staroj adresi sam imao slobodnu paricu koju sam tad koristio i jel stvarno toliki problem bio povuć kabel cca 500 metara do sadašnje adrese?
|
Je.
Citiraj:
Autor Staz
Ima na dva mjesta izvoda i oba su u krugu 500 metara od kuće i čak su mi rekli da će me preko jednog od ta dva izvoda i spojit međutim niko se nikad od tehničara nije pojavio!
|
Neće "tehničari" to ni raditi.