Tema: Big Brother
View Single Post
Staro 10.09.2005., 13:00   #41
Ramone
DDR RAM1

Ramone's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Originally posted by hYcOde
Općenito PC igra je velika glupost - probajte samo izračunati koliko vam to sve oduzme vremena u životu! I onda mi rcite da to niste mogli iskoristi na bolji nači i za lijepše stvari?

Općenito citanje klika je velika glupost - probajte samo izračunati koliko vam to sve oduzme vremena u životu! I onda mi rcite da to niste mogli iskoristi na bolji nači i za lijepše stvari?

...

Pa u zivotu sve oduzima vrijeme. Od odlaska na wc, preko postanja na ovom forumu do pijuckanja kava u kaficu. Ko voli nek izvoli ja radje kljucam po ovom forumu nego gledam BB netko drugi obratno...

Općenito svakodnevno hranjenje je velika glupost - izracunao sam koliko to oduzme vremena u životu i kaj ne bi bilo bolje da dok spavamo uzimamo infuziju? :confused:

Dakle, nisam rekao da je sve u zivotu gubljenje vremena vec iskljucivo primjer gledanje TVa. Cak ne mislim da ima bilo kakve opasnosti ako pogledas poneki put BB ili da provedes pola dana uz TV kad je SP u nogometu....
No svakodnevno i dugotrajno buljenje pred TVom unstava covjekov drustveni zivot.

Usporedjivanje gledanja TV i igranje PC igara ti je cista glupost. Zato sto je gledanje TVa jednosmjerna veza, dok je igranje igara dvosmjerna odnosno povratna. (razlika od igrice do igrice al uglavnom se razvijaju refleksi, kreativnost, logika, znanje...ali ima i negativnih strana) Naravno kao i sve / sve ima svoju granicu...

U daljnju rasparvu ovdje ne ulazim jer to ide u OT. Mozemo to prebacit na drugi topic...
Ramone je offline   Reply With Quote