View Single Post
Staro 12.02.2015., 16:03   #4416
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor explorer 4 Pregled postova
Razumijem što si rekao, ali ne razumijem zašto pitaš čemu toliko drukat za lolipop?
Pa ako je nešto novo u svijetu softvera, onda je valjda napravljeno zbog poboljšanja performansi i novih stvari. Ako sam iskesio za mobitel toliko koliko jesam, i ako se njega predstavljao kao jedan od, ako ne i najbolji mobitel 2013. koji i danas ima specke bolje od većine mobitela, u čemu je onda problem da ne mogu dobiti novi softver nekoliko mjeseci nakon izlaska istog.
Konkretno, sam Samsung je 19. studenog predstavio lolipop na noteu 3 i rekli su da bi trebao ubrzo izaći jer su u finalnoj fazi. Dakle, sigurno ga rade od početka studenog, a do danas je prošlo više od 100 dana.

Mislim haloo, 100 dana za usrani softver, pa ne mogu vjerovat.
Rijetko je bilo koji novi Android radio odma super. Od Gingerbreda su svi imali problema na inicijalnim verzijama. Samsung je poznat poznat po fejlovima glede softvera i onda se ja te fejlove doda i poluproizvod zvan Lollipop i eto ti veselja. On sam po sebi ne bude stabilan i bez FCova do 5.0.5 najmanje ili čak 5.1, a di su tu još i zakrpe od samog proizvođača mobitela.

U svakom slučaju, sretno vam bilo. Ukoliko je Lollipop posljednji upgrade za Note 3, budeš skužio kako je korisnicma S3 koji su zaglavili na 4.3 stocku koji radi ajme majko.
Brko je offline