Citiraj:
Autor Mileni
Inace, danas dosao prijatelj do mene. I kaze da mu S5 nenormalno sporo radi. A prije cca tjedan-dva sve ok bilo. Aj da vidimo u cemu je problem, kad vidi vraga - lollipop je instaliran. Nije bas na 'ti' sa tehnikom opcenito, pa me cudilo kako je uopce instalirao. Kaze mob mu ponudio tu opciju (ima otkljucan uredjaj, nije brandiran) i on upgrejdao.
Hebote kako se to vuce i kako lose radi. Uzas. Probao sam sa resetom na factory, ali nije bas pomoglo. Ostavio je mob, vratit cu mu ga na KK. Svaka cast sammyu na upgrejdu, ovo je gore nego iOS7 kad je izasao za iPhone 4, a to je stvarno uspjeh 
|
Ja uvijek imam malu odgodu kod upgradeova, pa još uvijek nisam prešao na Lollipop. Prvo pričekam da se otkriju veći problemi i naprave fixevi, a tek onda radim upgrade, i to samo ako vidim da će mi to donijeti nešto korisno, što ne mora uvijek biti slučaj.
Inače, isti problem kao tvoj prijatelj ima i šogor i sad plače zašto je morao to dirati, a ne ostaviti sve kako je bilo. I kod njega je sve brutalno sporo i skoro da mu je brže otići do nekoga pješice nego nazvati