View Single Post
Staro 10.09.2005., 02:00   #28
kresimirSM
Premium

kresimirSM's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Ovo se stvarno razvuklo hahaaha !
nije da mi nije drago ali mislim da smo malo skrenuli s teme!
ali dobro-nema veze!
evo samo sam htio rec da ne slusam neku hvalitetnu muziku kao npr, rock, jazz itd., uglavnom slusam house, rap, pop, r n b, itd..
ubiti sve sto mi dodje pod ruku a da vrijedi!!!
moj je ukus najednostavniji od sviju, volim samo najbolje!!!
hhahaa zezam se! !!!
uglavnom volim da je relativno glasno pojacano, recimo oko 90-ak db(imam mjerac buke)!!! i to je na mojim logitech Z-2300 na oko 50-55% glasnoce!!!! Totalni sam ljubitelj bass-a, to je cudo, subwoofer mi ima 120 w RMS i isto mi nije pretjerano, svakome jest a meni nije(vi sad mislite"sigurno si onda gluh") ali nisam !!! sve mi je uredu sa sluhom nego eto takav sam, kosto je jedan gore napiso "sto ljudi sto cudi" ja cu jos dodat 100 zena 200 sisa !!!! i to je stvarno tako!

Evo recimo imam prijatelja koji ne podnosi bass nikako, njemu je odlican zvuk kad basa uopce nema a visoki totalno pojacani, ono sve skripi, uvjek popizdim kad pusti muziku !!!!

eto jebiga takav sam, volim onaj efekt basa da se trese cijela kuca, ubiti i trese se hahah! i vrata i slike na zidu!!!! i to mi je super eto nemam granice sto se tice basa!!!
ubiti za mene su ovi zvucnici idealni, ja sa boseom vjerojatno nebi bio zadovoljan, bio bi sa zvukom ali sigurno nebi sa glasnocom!!
malo je glupo sto cu ovo sad napisat ali eto....!
ajde bubnite koliko imaju oni boseovi zvucnici vati RMS-a, procjenite prema recimo velicini kutije suba!!!

moje je misljenje da nemaju neku impresivnu snagu jer u suprotnom nebi krili specifikacije nego bi to iznjeli!!!!
moja procjena: sub 40w RMS-a, sateliti 2 x 15 w RMS-a
kresimirSM je offline   Reply With Quote