Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 12.02.2015., 08:46   #8360
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor fooK Pregled postova
Radi bloodsheeda koji je physical, i onda svaki enemy na kojem critaš jos sve oko sebe opali sa physical damageom i jos se stacka to sve. Dobijes lancanu reakciju, pa je AoE damage ogroman. Pocistis grift 45, pa na vise za doslovno 5 minuta. Ti generatori tako i tako ne rade nikakav damage, pa ih nema smisla niti koristiti. Jedini koji ima nesto smisla skill je onaj Ground stomp, pa si grupiras enemye.
Ubijanje guardiana sa barbom je kao i sa wizardom, manje vise ga ubijas sa DoT-om od Bul katos ringa i sa Ancientima kad ti prode cooldown i svaku sekundu dvije.ga roknes.chargeom.
Ovi riftovi do 40 idu relativno lagano sa ovim mojim setupom za t6.
Za sve vise je taj build sa generatorom, ala frenzy nista posebno.
Barb je tako i tako specifican lik i uvijek guardian traje dugo, dok rift pocistis cas posla
Eh sad nemrem pogledat, mislio sam da eksplozije od bloodsheda dmg rade tek kad monster umre, a ne kad kritneš.

Fire frenzy generator za svaki stack diže 2.5% dmg što je u konačnici 12.5% dmg više i na guardianu se itekako osjeti, pogotovo jer pravilnim timingom chargea i frenzya možeš konstantno držati frenzy i gogok aktivnima.