View Single Post
Staro 11.02.2015., 21:23   #25
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Stvarno nemam sreće baš sam očajan jer mi treba komp za posao, a nemogu ga sredit. Kupio matičnu jučer i evo sad je stavio i ista stvar kad instaliram drivere od grafičke flickr napravi i ostane crno i kad ga resetiram nemože nać signal prije ulaska u win. Probao sam i na onboard grafičkoj sa očišćenim driverima u safe modu i firško instaliranim od intel-a i istu stvar napravi. Normalno on može uć u normal mode od win. ali nesmiju bit instalirani driveri niti od jedne grafičke nego ovi generički od win. tako sad vozim. Probao sam opet memorije malo premiještat ista stvar, mislim nova matična pa znam da svi slotovi rade bar. Stvarno više ne znam jedino procesor još nisam probao, jel moguće da procesor tako nešto radi ?

CPU je i3 2120 nije nikad prešo 46-47C, nikad klokan mislim to je malo i smiješno govorit za taj procesor, al da se zna.

Znači kako se to desilo sve ukratko, surfo prije jedno mjesec dana netom komp se smrzo samo i resetiro i od tad kreću ovi problemi. Hard sam formatirao instalirao win 8.1 Pro, prije njega bila sedmica na kojoj je sve i počelo.

Ako netko ima sutra iz novog zagreba da ima 1155 procesor kakav samo da isprobamo još mi jedino on ostaje kojeg nisam isprobao bio bih zahvalan, na žalost pljunuo sam zadnje novce za novu matičnu misleći kako je do nje, sad nemam ni kinte više.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 11.02.2015. u 22:43.
Thermaltake je offline   Reply With Quote