Citiraj:
Autor zupy
Ta lewa nije rootana (ajde nije greda to napraviti i ne ) i hebe me browser na istoj.
Vidim tamo ima na browseru meni draga opcija quick launcha ali ne radi -
Nisam flashao gapse i tu je vjerovatno problem, koje preporučuješ (znam da idu prema verziji androida ali da ne nabadam sada).
Puknuo sam sada ovaj CM i uz izmjenu launchera sve mi radi brže / bolje, na prvi šut nije loše, nije loše
Lewa mi se sviđa i izgleda finije ali imaju *ranja sa kamerom i browserom (skinuo sam neku v6 ali neznam bili i probavao)..
Zaključak je da Lenovo ima losiji ekran i bateriju ali ima bolji sw (original) definitivno, tamo sam digao jednu verziju sw-a i vozio je bez greške evo skoro godinu dana i sve je pjevalo.
Vezano uz thl t6s poveliki blem mu je baterija - ja sam i išao na ovog radi iste jer bez punjača na lenovu nebi dočekao ni podnevne sate (osim baterije i 5" mi je premalo isto).
|
Ako hoćeš Lewu nabavi si 5.1(6 je samo port i zato ne radi kako treba). 5.1 radi zapravo out of the box, samo što ima puno kineskog bloatwarea koji treba ukloniti, a ja osobno nisam bio zadovoljan performansama jer sam navikao na fluidnost AOSPa na svim uređajima(tako da nisam baš realan u procjeni, većini bi ta Lewa bila skroz okej). Pokušat ću kasnije iskopati točan link, po nazivu rara koji još uvijek imam jer se iskreno ne sjećam gdje sam našao tu dobru verziju. Moguće da je ono što je kolega linkao, ako je to ona "rusificirana" Lewa 5.