View Single Post
Staro 11.02.2015., 18:25   #4372
zupy
Premium

zupy's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor Veliki Blek Pregled postova
Ova Lewa radi odlicno:

https://yadi.sk/d/z9mOwMQDbAdtH
Ta lewa nije rootana (ajde nije greda to napraviti i ne ) i hebe me browser na istoj.
Vidim tamo ima na browseru meni draga opcija quick launcha ali ne radi -

Citiraj:
Autor bg_4_l Pregled postova
Nakon flashanja gappsa te neće više gnjaviti browser. Od izbora imaš neki od Lewa romova(ima ih stvarno puno), CM11(kvazi CM da se razumijemo, sa needroma) i moguće u skorije vrijeme originalni stock rom sa Alcatela OT-6042d(ako uspijem nabaviti od indijaca). Ima još puno MIUI i ostalih kineskih romova, ali većina su loši portovi pa bih osobno zaobišao.
Nisam flashao gapse i tu je vjerovatno problem, koje preporučuješ (znam da idu prema verziji androida ali da ne nabadam sada).

Puknuo sam sada ovaj CM i uz izmjenu launchera sve mi radi brže / bolje, na prvi šut nije loše, nije loše

Lewa mi se sviđa i izgleda finije ali imaju *ranja sa kamerom i browserom (skinuo sam neku v6 ali neznam bili i probavao)..

Zaključak je da Lenovo ima losiji ekran i bateriju ali ima bolji sw (original) definitivno, tamo sam digao jednu verziju sw-a i vozio je bez greške evo skoro godinu dana i sve je pjevalo.

Vezano uz thl t6s poveliki blem mu je baterija - ja sam i išao na ovog radi iste jer bez punjača na lenovu nebi dočekao ni podnevne sate (osim baterije i 5" mi je premalo isto).

Zadnje izmijenjeno od: zupy. 11.02.2015. u 18:32.
zupy je offline