Citiraj:
Autor Drug Brko
Eto, nikad ne valja... ako novi Android OS ne dođe brzo na non-nexus divajs, onda ne valja. Ako dođe odma svi su sretni jer je došao, ali opet ne valja jer se neda rootat i ima bugova... kaj nije onda bolje da se ne žure i da izbace 2-4 mjeseca kasnije update i da radi kak se spada, nego odma silit i popuštat pred milijunima nestrpljivih twitteraša i fejsbukanera koji ih floodaju svaki dan sa ETA upitima "kaće, kaće...dajte više dajte...". Evo vam ga. 
|
Ne znam na kog se ovo odnosi, ali ako je na mene, ajmo o nekim detaljima - konkretno za s5 je dobrih 2 mjeseca poljska bila poligon za prvu verziju L-a (plus još nekoliko mjeseci closed testiranja), i kad su gospoda iz samsunga rekla to je to, sad možemo pustit 'pravu' verziju za sve ostale koja radi kako treba, kad ono, drekec

Svi generalni bugovi L-a+tipični samsung touchwizz prose.i+bijela pozadina na amoledu=FAIL.
Bio sam prezadovoljan mobitelom sve do upgrejda na L-shit. Uhebali su i šefa i stanicu. No kako sam lijepo mjesecima kulturno čekao official L updejt, tako ću čekat i fix. Ako ne fixaju kroz neki razuman period, alternative postoje, pa makar i nazad na stock kitkat na kojem je radio besprijekorno.
Kaže ekipa, obavezan factory reset, e pa nisam ga nikad radio i svaki mob je do sad radio kako treba i bez njega, pa majku mu staru valjda mora radit i ovakav flagship

.
Imho, tu je glavna problematika ART, nije mi se sviđao još na kitkatu na par mobitela, a ovdje još manje, ponajviše me živcira gašenje appa koji je ostavljen u stdby-u, a dobro znam da se na kitkatu nije gasio nikad.