View Single Post
Staro 11.02.2015., 17:29   #4369
bg_4_l
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Citiraj:
Autor zupy Pregled postova
Evo da je napišem koju vezanu uz tcl s720
Plaćen je 100 eura na efoxu (uključuje shipping+ custom insurance za koji sam zatražio povrat).
Sve u svemo počeo sam se malo igrati i zaključci su slijedeći (prema lenovu a850)

- plastičniji ali izgleda vrlo čvrst
- original sw ima problema pa će trebati slagati i tražiti drugi (ruši se kamera koju su stavili, g. play neće e spoji, ima dosta kineskog bloatwarea...)
probao sam sad neki lewa rom ali i tu ima problema sa browserom jer baca mi neku 403 grešku google kod pretrage??
- baterija je fixna
- kamera je vrlo loša (još nisam probao jedan fix ali budem)

+ bolji ekran (ogs pa su ikone na vrhu a ne dublje u mobu, bolja rezolucija, vrlo dobaro osvjetljene)
+ bolja baterija
+ laganiji i malo manji i tanji ali čvrst

Ovo je za prvu ruku..sad moram naći dobar rom pa ako ko ima prijedlog nek pjeva.
Neznam zašto me na par romova zeza pretraga kroz google i baca mi ovu 403 grešku kad sercham hmm.
Još mi fali i onaj pie control ili quick kontrols koji ima lenovo a koji je dušu dao kod surfa na ovim mobitelima sa velikim ekranima jer ne treba rastezati prste.
Ima li možda ko link za lenovov browser sa istim pa da probam installirati?
Nakon flashanja gappsa te neće više gnjaviti browser. Od izbora imaš neki od Lewa romova(ima ih stvarno puno), CM11(kvazi CM da se razumijemo, sa needroma) i moguće u skorije vrijeme originalni stock rom sa Alcatela OT-6042d(ako uspijem nabaviti od indijaca). Ima još puno MIUI i ostalih kineskih romova, ali većina su loši portovi pa bih osobno zaobišao.
bg_4_l je offline