View Single Post
Staro 11.02.2015., 13:05   #3650
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor WindEmperor Pregled postova
Evo ja cu ti odgovoriti na to. Koristim Bnet 3D paket preko 10 godina vec i zadnjih oko 5 godina mi je brzina 12Mb.
Ako sad hocu na ovaj "novi super brzi 3D paket" koji ima 20Mb brzinu prisiljavaju me da produzim ugovor na 2 godine i da jos platim 30 kuna vise mjesecno.

Znaci iako vec imam 3D paket ne zele me prebaciti na "novi" 3D paket. Od kad ih je VIP kupio sve je otislo u 3pm i vise mi se gade.

A pazi i ovo sad, u 2015. godini imam TV reciver koji ima samo SCAR izlaz, a ako hocu HDMI kazu mi da se moram pretplatiti na neki HD paket da bi mi dali reciver koji ima HDMI. (HD paket kosta +50 kuna mjesecno)
Katastrofa su od kad ih je VIP uzeo najgori provajder po mom mišljenju.

Ovo za prelazak na HDMI su i mene prešli dok sam bio gamad prokleta morao sam potpisat novi ugovor za HD kanale na mislim godinu dana za albis 8100 i ti HD kanali 2-3 su trzala konstantno. I nakon godinu dana sam odkantao HD i ostao mi je albis 8100 i dugo sam imao problema sa jedno 6-7 običnih kanala trzali su povremeno mislim da su bili History, SK, 24Kitchen i još par njih i konstantno u tih 5-6 godina su tvrdili da je do mene problem da bi na kraju kad su sve živo izmjenili od zvjezdišta, kablova novih do mene, risiver, router, skretnice rekli kao da je ipak do njih te da to nemogu popravit. Reko čekajte malo zašto ste me vukli za nos ko budalu sve te godine i stalno govorili da je do mene, a nije bio ? Kao nismo mogli znat vamo tamo, ma daj molim te reko... i odkanto sam ih prekidom ugovora bez penala s tim prekidom su mi stvorili namjerno još neugodnosti sa telefonskom linijom i prijenosom broja pa sam im morao sudski zaprijetit da bi tek nakon druge žaldbe popustili. I evo sad na amis optici već nekih 3 mjeseca i moram priznat net im je po mom mišljenju najbolji u hrvatskoj za tu cijenu koja se plaća, telefon ko telefon, a za telku još moraju poradit na kvaliteti slike jer im je previše kompresirana, ali bar za razliku od b.netove ne trza, ne smrzava se risiver svako malo, ne šteka bar eto meni osobno na dva risivera. Jednog sam znači dobio pod paket, a drugog za 20ak kn čini mi se dodatno, dok kod b.neta sam bio prisiljen za hdmi risiver uzet HD paket i potpisat novi ugovor od godinu dana, a za još jedan 40ak kn platit ako se ne varam, pa eto šta više da kažem osim da su prave muzare.
Thermaltake je offline   Reply With Quote