View Single Post
Staro 10.02.2015., 22:01   #2123
Domagoj X
Registered User

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova

@ Domagoj
Kodija imam i na tabletu i na mobu i na 2 pc-a, Yatse app na tabletu i mobu, iMon daljinac, CEC od Denon risivera i TV-a, tipkusu i mis. I opet sam isao na Mele.
CEC mi je teska qurcina imam mogucnosti koristiti ga, ne zadovoljava me ni priblizno. Mob kao daljinac jos veca qurcina.
Koristim ga jedino da se đigerišem i vadim mast slabo upucenim gostima
Sam Kodi kao daljinac pogotovo, nikad u upotrebi sem pomenutog đigerisanja pred gostima.
Jedino sto sam koristio je iMon daljinac i tipkovnicu.
Mele je kao NES kava, 2u1. Vrijedan svake kune ... meni.
Baš ti si prije par stranica napisao da misliš da hdmi cec služi samo istovremenom paljenju/gašenju više uredjaja odjednom i da je to nebitan feature. Zato mislim da baš i nisi upućen. Istovremeno paljenje tva i nekog receivera zaista je nebitan feature ali cec nudi puno više. Skoro sve tipke na daljinskom od mojeg samsunga iz 2010. se mogu koristiti i u xbmcu. Dakle od numerickih tipaka do play, stop, pause, premotavanje, kretanje po menijima. Ako te to ne zadovoljava onda stvarno ne znam za šta tebi daljinski služi. Uz to, mogu se mapirati tipke daljinskog od tv-a na druge xbmc funkcije. A što se mobitela tiče, rekao sam da ga koristim samo kad trebam unijeti tekst, jer je tlaka tipkati preko numericke tastature na daljinskom.
Žalosno je da većina ljudi to ne zna koristiti pa nabavljaju raznorazne nepotrebne daljince i onda još dezinformiraju druge.
Domagoj X je offline   Reply With Quote