Citiraj:
Autor Smartic
Previše snage, premalo kvalitete kod tog Corsaira, cijela konfa s GTX 750 i i5 4590S teško da će prelaziti 150W. Ako hoćeš za nešto ubuduće čuvati, slobodno taj Super Flower 450W uzmeš, dvije klase je iznad Corsair CXa.
|
Ok. Super Flower (

) it is then.
Citiraj:
Autor Smartic
GTX 750 s 2GB ima istu cijenu kao R7 260X s 1GB btw. Može se zamijeniti aftermarket pasivnim hladnjakom, ali onda gubiš garanciju, osim ako natrag zamijeniš na stock hladnjak pa da se ne skuži 
|
S ovim uspoređujem:
R7 260x (2gb)
https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=196156 976kn
Sad sam skužio da sam gledao 750 Ti. Ne treba Ti verzija, jel?
Anyhow, na nabavi sam našao 750 (bez Ti) isto za 1000kn.
Na amazonu GTX750-DCSL-2GD5 (asusova pasivna) za 130$. Što mi je valjda najbolja opcija onda.
Citiraj:
Autor Smartic
IMO ne isplati se radi 20W manje potrošnje, zato sam i rekao da uzmeš dodatan hladnjak, npr. Scythe Katana4 ili LC-CC-120, još uvijek uštediš ~50kn ako uzmeš jedan od tih hladnjaka+i5 4460. I još uvijek možeš i sam undervoltati procesor u BIOSu i stvoriti si -S verziju 
|
Šta nije da to mogu samo s k verzijama raditi? (to mi zvuči ko oc u suprotnom smjeru, sorry ak sam glup

)
Hvala na preporuci za hladnjake. Samo, oba su aktivna. Nadao sam se da ću "s" lakše hladiti pasivnim.
Znači, ideja je da i proc i grafička imaju pasivno i da se kućište (Define Mini) ventilira. Ako misliš da to nije izvedivo, ili ako će tako sustav biti glasniji, slobodno me upozori da pričam pizdarije