View Single Post
Staro 10.02.2015., 21:24   #3720
Kukukuchu
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Citiraj:
Autor Smartic Pregled postova
Previše snage, premalo kvalitete kod tog Corsaira, cijela konfa s GTX 750 i i5 4590S teško da će prelaziti 150W. Ako hoćeš za nešto ubuduće čuvati, slobodno taj Super Flower 450W uzmeš, dvije klase je iznad Corsair CXa.
Ok. Super Flower () it is then.

Citiraj:
GTX 750 s 2GB ima istu cijenu kao R7 260X s 1GB btw. Može se zamijeniti aftermarket pasivnim hladnjakom, ali onda gubiš garanciju, osim ako natrag zamijeniš na stock hladnjak pa da se ne skuži
S ovim uspoređujem:
R7 260x (2gb) https://www.hgshop.hr/artikl.aspx?lid=196156 976kn

Sad sam skužio da sam gledao 750 Ti. Ne treba Ti verzija, jel?

Anyhow, na nabavi sam našao 750 (bez Ti) isto za 1000kn.

Na amazonu GTX750-DCSL-2GD5 (asusova pasivna) za 130$. Što mi je valjda najbolja opcija onda.

Citiraj:
IMO ne isplati se radi 20W manje potrošnje, zato sam i rekao da uzmeš dodatan hladnjak, npr. Scythe Katana4 ili LC-CC-120, još uvijek uštediš ~50kn ako uzmeš jedan od tih hladnjaka+i5 4460. I još uvijek možeš i sam undervoltati procesor u BIOSu i stvoriti si -S verziju
Šta nije da to mogu samo s k verzijama raditi? (to mi zvuči ko oc u suprotnom smjeru, sorry ak sam glup )

Hvala na preporuci za hladnjake. Samo, oba su aktivna. Nadao sam se da ću "s" lakše hladiti pasivnim.

Znači, ideja je da i proc i grafička imaju pasivno i da se kućište (Define Mini) ventilira. Ako misliš da to nije izvedivo, ili ako će tako sustav biti glasniji, slobodno me upozori da pričam pizdarije
Kukukuchu je offline   Reply With Quote