Citiraj:
Autor Old Iggy
Politika jamstva je rijetko kad direktno "kopirana" politika proizvođača.
|
Dakle..drugim riječima, na relaciji Trgovac <---> Proizvođač se događaju neke stvari koje baš i nisu potpuno t r a n s p a r e n t n e prema kupcu...hmm to nisam tako zamišljao.
Citiraj:
Autor Old Iggy
Načini rješavanja problema u jamstvu su razni, kao i pokrivanje troškova. Reći "ništa ne gube" je jako optimistično.
|
Da..."oni ništa ne gube" - Točnije Trgovac ništa ne gubi pa zato nebi smio određivati vlastita pravila sa jamstvom. Po mojoj logici je to oduvijek bilo ovako : -ja Kupac platim Trgovcu a on Proizvođaču. Trgovac je ovdje samo posrednik.
Proizvođač daje I njemu I meni određeni jamstveni rok na dotični proizvod. Ako dođe do kvara unutar jamstvenog roka mene Kupca ne zanima kako će to oni riješiti,ako je Trgovac to meni prodao,e pa sad isto tako neka se pobrine za rješavanje problema neispravnog proizvoda. Ovdje bi na gubitku trebao biti samo Proizvođač. Jer on treba stajati iza proizvoda kojeg prodaje. Ali, dobro..ovdje idem već debelo OFF topic.

Na kraju krajeva,svi mi samo želimo dobiti proizvod i uslugu koju smo pošteno platili i koja nam se garantira bez da nas se izigra netransparentnim poslovima.