Tema: E Cigarete
View Single Post
Staro 10.02.2015., 15:05   #723
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Pazi, ja idem usporedbom cisto sa cigaretama. Cigarete imaju cca 5400 sastojaka, od katrana pa cak do manjih kolicina arsena sto su nasli u nekima. Taj dio je barem jednostavan za istraziti, a kod eciga to nisu nasli.

Drugi dio vidim po samome sebi. Slika pluca kad sam tek krenuo sa ecigom, i slika pluca par mjeseci nakon sto sam bacio cigarete i bio iskljucivo na ecigu. Da ne spominjem koliko se bolje osjecam.

Upravo taj dio sto i sam kazes. Normalno kretanje i normalno disanje. Ja recimo nisam sa tim imao uopce problema, jer sam dosta aktivan sto se sporta tice. Pa nisam ni vele kuzio da me cigarete toliko ubijaju. Sve dok ih nisam bacio i presao na elektroniku. Naglo snaga skocila, da ne spominjem disanje i izdrzljivost. Milina!

E sad, ecig nije neka novost. Tu je vec 10ak godina. I zanimljivo, u tih 10 godina nitko nije imao nekih vecih problema uzrokovanih istom.

Naravno, to ne znaci apsolutno nista. Mozda treba 20 godina da dodje do neke vece komplikacije? Taj dio nitko ne moze znati, pa ni ja. Ali samo usporedjujuci vs cigareta, ecig je valjda 10000x bolje rjesenje za nas koji ne da ne mozemo baciti, vec ni ne zelimo.

Sad, mozda ja mogu baciti ecig sada. Sigurno bi mi bilo dosta lakse nego prije cigarete. Mozda bi, mozda ne bi mogao. Ali iskreno, ne zelim ni probati. Nekog gusta u zivotu moram imati, a ecig je jedan od rijetkih. I neka ga
Mileni je offline   Reply With Quote