View Single Post
Staro 10.02.2015., 10:37   #2404
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Jucer sam ti pisao dug odgovor, i kad sam stisnuo da posalje, naravno forum je bio down pa se sve izgubilo

Ukratko:
Za upload preko safaria morat ces malo bolje opisati sta tocno zelis. Recimo ja ovo koristim, i radi mi sve sto mi treba:
http://www.panic.com/transmit-ios/

Nakon JB-a mozes iPhone vidjeti kao klasicni usb stick, prebacivati po volji bez problema. Barem ja na macu mogu, sad neka ekipa na windowsima opise kako je njima, tu stvarno ne znam, ali ne vidim zasto ne bi moglo. Iako postoje i neke 3rd party aplikacije koliko sam vidio da rade istu stvar bez JB-a. Neke alternative iTunesima. Zaboravio sam imena, ali lako ih izguglas.

Dijeljenje fajlova s interne preko maila? Mislis attachmentsi? Nakon JB-a imas neke pluginse za mail koji cuda od mail.app-a naprave, tako da je i to moguce. Ali imas i alternativne mail klijente na storeu, vrijedi provjeriti i da li oni to mogu bez JB-a. Osobno ne bih znao, jer koristim mailbox, druge nisam ni probao, a mailbox to ne moze.

Sto se samog JB-a tice, on je prejednostavan. Jedan klik i proces od 1-2 min. Ali... Na zalost postoji i ovo 'ali'...

JB je (trenutacno) moguc samo na 8.1.2 i nizim verzijama. A izasla je i 8.1.3 na kojima nije moguc. Dakle morao bi nabaviti iPhone sa maximalno 8.1.2 iOS verzijom. Pa ako uzimas iPhone pazi na to.

U dosta slicnoj situaciji smo, iako ja imam neke druge potrebe od tebe. Android mi to sve uglavnom obavi, ali iz istog razloga kao i ti ne lezi mi u poptunosti. Zato uvijek imam i iOS, ali i Android. Pa se prebacujem sa jednog na drugi po potrebi.

Ukoliko ne uzmes iPhone, iskrene preporuke na OnePlus One. CM je na njemu, dakle dosta slicno stock androidu. Brz, stabilan i fluidan. Ili jednostavno na neki od Nexusa, recimo Nexus 5. Ali bez 5.0 androida, jer je poprilicno bugovit i nestabilan. Radije idi na kit kat. Mislim da ce ti ovo na kraju biti i najrealnije rjesenje.
Mileni je offline   Reply With Quote