Citiraj:
Autor Dakok
Priznajem propust što nisam napisao komentar o backdooru. Kriv sam.
|
Citiraj:
Autor Dakok
Ne uživljavam se previše u moguće probleme koje neiskusni kupci
kineskih mobitela mogu doživjeti jer, blesavo, često zaboravljam kako
ne zna svatko što je root, rom i slične zvizdarije.
|

Ali ti nije teško u svakom trećem postu preporučiti coolpad f1 ili nas obavijestiti o nekoj novosti o toj tvrtci, samo pozitivno naravno. Ako netko i kaže nku kritiku, odmah reagiraš. Kao i sada. Kao i na modacu...
Citiraj:
Autor Dakok
Medjutim, već sam na osnovnoj temi naveo da su se slični sigurnosni propusti/namjere događali i sa
daleko poznatijim imenima, pa i sa teleoperaterima.
|
Bome takvi se nisu nikome dogodili, backdoor prikriven od samog proizvođača. Tko ne vjeruje neka googla.
Citiraj:
Autor Dakok
Postoje brojni EU forumi moderirani od korisnika/moderatora s temom o
Coolpadu F1 i nisam vidio da je netko postavio
upozorenje na prvoj stranici.
|
Na prvoj nije, ali su članovi objavili unutar foruma, kao što si ti onda branio coolpad kao što ga i sada braniš.
Citiraj:
Autor Dakok
Symantec u listi virusa navodi ovaj backdoor kao Low-Risk ili nešto slično.
|
Proizvođač ti je u telefon stavio virus, ma ništa strašno...
Citiraj:
Autor Dakok
Misliš na ovo?
Izvor
Was known znači BIO POZNAT a ne da sam ja znao. A saznao sam kad je
pošla priča i kad sam guglao po kineskim forumima da vidim od kada se spominju navedene datoteke.
Molio bih da mi ubuduće ne stavljaš svoje konstrukcije u usta. Molit ću lijepo. 
|
Oprosti, znao si dva mjeseca a ne godinu dana, tvrdio si da se u kini za njega zna već godinu dana. (modaco)
Citiraj:
Autor Dakok
I molim te, ne trudi se toliko jer svakim novim postom otkrivaš nekakav neobjašnjivi animozitet prema
meni ili kineskoj tvornici mobitela ili oboma.
|
Mrzim jedino petljanje, a ne ni tebe ni coolpad.
I na kraju, ono najbitnije, postoji li u modificiranim romovima taj backdoor ?
p.s., ja se ispričavam svima kojima idem na živce, ali mislim da nam je svima u cilju znati ovakve stvari i biti informiram o njima.