View Single Post
Staro 22.12.2002., 23:28   #10
RAK
Feldwebel
Moj komp

RAK's Avatar

Datum registracije: Feb 2002
Citiraj:
Originally posted by Dragutin
Dečki, još godina nije gotova izneneđenja vrebaju odsvakud...
Nema za mene viđe đenja.

23.-24. kupuje se bor, izrada francuske salate i kolača.

24. kiti se bor, umire se od gladi (tada ništa ne razumijem pa da izađe i nForce 6 sa podrškom za athlon 4500+), u niskom startu na šunku.

25. crkva, obitelj, crkva, obitelj, bakalar star jedan dan, francuska salata, šunka, crkva, obitelj, francuska salata, šunka, WC.

26.-27. Ivana i Štefeka ko dreka, pa popij malo da se čovjek ne uvrijedi, pa ne možeš odbiti nije red, visinske pripreme za Novu Godinu.

28. oporavak od priprema.

29. odabir vina, nastavak visinskih priprema, odabir vina.

30. aspirin, visinske pripreme, kupovina vina, visinske pripreme, snimanje muzike, visinske pripreme, odabir pirotehnike, gašenje požara, visinske pripreme.

31. aspirin, slaganje muzike, tegljenje gajbi (pijanci jedni), janko na ražanj, postavljanje pirotehnike, početak kraja.

01. saniranje štete, sakupljenje organa po WC školjki, krpa oko glave, kava bez šečera sa limunom, oporavak, repriza.

02. saniranje štete, sakupljenje organa po WC školjki, krpa oko glave, kava bez šečera sa limunom, oporavak, repriza da se ostaci rješe.

03. saniranje štete, sakupljenje organa po WC školjki, krpa oko glave, kava bez šečera sa limunom, oporavak.

04. DA LI JE IZAŠAO KAKAV NOVI KOMAD HARDWAREA???
Elegantan kao leopard

Nisam to ja, to je moj komp.
RAK je offline   Reply With Quote