08.02.2015., 23:33
|
|
Guest
|
Citiraj:
Autor KhongLo
Evo primjer iz jedne od zadnjih partija koje sam odigrao: krenemo i nakon par minuta ostanemo tri protivnika te neka ženska (tako bih rekao prema nicku) i ja s druge strane. Njih troje uđu u našu bazu i počne odbrojavanje. Ja joj kažem da idemo svaki s jedne strane, pa šta bude. Ona ništa, ni bu ni be. Krenem ja prema bazi i nadam se da će možda krenuti za mnom, ali ona i dalje stoji zakopana u grmlju. Vidim da nikakve pomoći od nje, pa sam nastavio sam prema bazi. Uspio sam skinuti jednog i napraviti dosta šteta na drugome (ostalo mu je manje od 20%), ali su me ubili na kraju. Promatram sad da vidim kako će ona reagirati, no i dalje ona stoji i ne miče se. Svi još pišu neka proba obraniti bazu jer je jedan praktički gotov, a nakon toga je jedan na jedan, pa ko živ, ko mrtav. Ali ne dira to nju, ona je samo čekala da vrijeme bude odbrojano i da joj na kraju piše da je preživjela.
|
Puno ljudi ovu igru igra koristeći client na svom jeziku, i ne zna apsolutno ništa engleskog. Tako da komunikacija na EU serveru većinom ne postoji ili je ograničena na pinganje po mapi i one ugrađene komande. Od pisanja nikad ništa. 
|
|
|