View Single Post
Staro 08.02.2015., 20:27   #8270
JozicA
Vozi Miškoooo!!!
Moj komp

JozicA's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Nybelung Pregled postova
Ljudi, zašto mu lažete?
Od prvog do zadnjeg tiera ćeš sretati retarde. Trebaš stvarno imati puno sreće da naiđeš na dobar tim. Obično su oko 10-15 igrača po timu crvene njubine koje ili stisnu 3xR pa poginu odmah na početku ili nemaju uopće namjeru udaljiti se od baze ili, nedaj Bože, pucati po neprijatelju.

To ti je tako. Ako želiš biti uspješan moraš naučiti farmati njubove. I protivničke, i ove iz svoga tima.
Maknio sam xvm pa nevidim vise ko je crven a ko plav, bar se odmorim u dusi, evo veceras jedan zadatak rjesavao, tri zaredom nas pregazili, a cilj dodatni je da pobjedim i prezivim, joj, ono doslovno pregazili, sve Tier X bitke,onda u cetvrtoj pobjedimo a da granatu nisam stigao ispaliti, doslovce, petu me stavi u tier IX borbu, fala k...

uzeo E75 (video) fino pricekao di ce ko, odabrao stranu, fino se postavio, malo i ispromasivao, nije mi jasno zasto, obicno E75 to pogadja, pratio minimapu, dotle suigraci probili drugu stranu, jako puno € tenkova u igri bilo, i vecerasni zadatak rijesen, sutra novi ide