Citiraj:
Autor partwish
Ovdje na dnu stranice imaš pdf, ispuni i pošalji im preporučeno s povratnicom. Neka ti to bude prvi korak, imaju 15 dana da ti odgovore, ako to ne učine onda ih prijavi.
|
Samo pitanje, na koju adresu da pošaljem? Da li je to Trg Drage Iblera 10, Importanne Galleria? Pitam jer sam negdje (mislim par stranica nazad) vidio da su zatvorili poslovnicu tamo.
Citiraj:
Autor wooden
Kojeg točno datuma si ti njima poslao grafu na reklamaciju i jesi li dobio kakav povratan info da je zaprimljena/poslana na servis i sl.?
|
Da, zvao sam ih nakon 2-3 dana kad sam ju poslao i potvrdili su da je proslijeđena u servis u Mađarsku. Također (piše u PDF-u, par postova iznad) imam i mail kojim su to potvrdili:
"19.01.2015. 2:15 PM
Poštovani!
Obavještavamo Vas da je Vaš uređaj još uvijek na obradi u ovlaštenom servisu u Mađarskoj. Broj servisnog zapisnika je RMA: XXXX."
Citiraj:
Autor Alfa_R
Piše li u jamstvenim rok od 45 dana?
|
Misliš na jamstveni list? Iskreno nemam pojma, jer sam, naravno, jamstveni list proslijedio njima zajedno sa kopijom računa. Ali imam par drugih jamstvenih listova (isto od njih, za druge komponente iz te iste narudžbe) pa ću provjeriti kad dođem doma.
Citiraj:
Autor sandokan111
Odma nek salje i inspekciji, ne cekat 15 dana hoce ovi odgovorit. Na taj nacin se rok skracuje.
|
Kojoj "inspekciji" da šaljem?
Koji "rok" se skraćuje?
Evo na eDigital stranici od malo prije:
" Obavjest!
Obavještavamo Vas da zbog tehničkih problema nismo u mogućnosti primiti svaki poziv. Molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila na:
shop@edigital.hr "
No comment.
Hvala svima na odgovorima za sada