Daklen, ovo što ću sad napisati odnosi se samo i jedino na maxtv sa 16E kao vjerujem najzanimljiviji paket nama u Rvackoj. Jedn o iskustvo poštenju, uslugama i lažima u cs-u.
Prvi: delboy mu je nick, vrlo ljubazan kao i svi na početku, mislim da je test bio 2 dana, savršeno... Ljubazan, gotovo instantno odgovara na mail. Reko, mašala, naletih na dobrog. Platim mu ja pošteno što je tražio na razdoblje od 3 mjeseca i cca 3 tjedna sve super. I onda kreće polako kockanje i trzuckanje koje se svakim danom pojačava. Prvi mail - ništa. Drugi mail - ništa. Onda počinju priče kako moj reciver (Alma s2200) nije baš najbolji za cs, kune se u dreambox ko u Boga, da nije do njega, okrivljuje internet i tako u krug još tjedan dana. Padne mi mrak na oči, odem kod pajdaša i posudim njegov DM 8000 HD kojeg čuva ko oko u glavi i neda ženi niti da prašinu briše sa njega. Spojim i imam šta vidjeti - linija i "usluga" je zadnje dno dna, ne povuče ni pola ECM-a... Kad sam mu to nabio na nos, onda su počele priče da je Maxtv takav kakav je i da ako oću Full maxtv (za kojeg sam prvo i mislio da mi je prodao) da onda ima i druga, viša cijena. Kad sam mu rekao da mi da test te druge bolje linije i kolika je cijena, nije se više javljao. Toliko o tome. Prevarant, ja od njega više nebi kupio niti kutiju od šibica. I najgore što sam i pajdaša navukao kod ovoga ovdje, siroče uzeo reciver od njega i platio za godinu dana... Da si žile izrežeš...
Drugi: nisam našao oglas na njuškalu, ali ovo je mail preko kojeg sam izvršio kontakt:
cccameuro2012@live.com. Vidim da se taj mail uredno pojavljuje i u BiH na njihovom oglasniku pik.ba.
Test, 2 dana, savršeno... I budala nasjednem i platim 6 mjeseci... Mjesec i pol dana odlično i onda mrak... Kontaktiram, veli da radi update kartica i da će uskoro. I nije više nikako proradilo. Po 5-6 mailova bih mu poslao, jedva se udostojio odgovoriti. Na kraju se čupao na neke fore da je t com pustio nekakav update i da trebaju ponovo neznam-ti-ja-šta na karticama napravit što košta 1000 eura po kartici (možda dijamante stavit, neznam) i da svima maxtv tako radi i da neću naći nigdje bolje, bla, bla, bla... Nakon dva maila nije se više javljao, pa neću ni ja. Prevarant.
Sve ovo pišem zato da se ne nasučete jer sam probao ama baš SVE testove sa njuškala, svi identično loše rade i čini mi se da svi oni preprodaju i razmjenjuju jednu te istu liniju preko različitih servera. Sve je to hrpetina običnih lažova na njuškalu i samo hoće uzeti novce.
No, jučer sam dobio na test linju preko preporuke, ljudi koji se ne reklamiraju nigdje i mogu vam reći da maxtv RADI u cs-u bez ikakvih problema. Reciver je uključen već 24 sata, ima 99% ECM-a. Apsolutno bez ikakvih problema. Ovaj 1 % ključeva je izgubio u 3 ujutro kad je promjena IP-a svaka 24 sata.
Ne nasjedajte na sladunjave oglase lopova sa njuškala, ja sam tražio 4 mjeseca ovakvu liniju i jedva sam našao. Po meni, bolje ne imati cs uopće nego ga plaćati ovim lopovima