View Single Post
Staro 09.09.2005., 14:29   #29
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ajde se za promjenu držite malo teme.

Ne govorimo o šoranju navijačkih skupina tu doma nego o tome kako ovo na Malti ni najmanje nije trebalo raditi.

Ljudi su popušili grde kazne, nekoga boli ona stvar za to nekoga baš i ne.
Budući da je Malta u EU-sve će to lijepo otići u računalo pa se ti onda lijepo sramoti na grani kad te počnu pretepavati svaki put kad ideš negdje ili ako te poslovni partner ide provjeriti pa vidi da imaš dosje sa dvije kuke uvjetnog zbog nasilja i huliganstva.

I da, sa takvim dosjeom SVATKO može lagano zaboraviti odlazak na bilo koje sportsko natjecanje izvan RH.

Ima ljudi koji štede i dižu kredu i idu u minus zbog odlaska na tekme jer vole nogomet i repku, sad će najebati svi bez razlike.
U potpunosti se slazem sa svime...
Bas me zanima kako bi moj sef reagirao kad bi trebalo ici odrzat prezentaciju ili na sastanak u Belgiju , Francusku, Njemacku, a mene bi na granici zadrzali jer imam dosje u EU kao "nogometni huligan"...no covjek se pita na sta takvi ljudi koji su u stanju napraviti nered na MALTI misle...ocito na nista....
Maltezani (ta nogometna velesila poznata po svojim zestokim navijacima )su provocirali ...