View Single Post
Staro 08.02.2015., 02:00   #2119
bourne1
Registered User

Datum registracije: Sep 2009
Ma nisam ja niti rekao da je bayern loš već da je silaznoj plutanji.
Pep je po mojem skromnom mišljenju glavni krivac za to. Frajer jer promjenio i probao valjda svaku formaciju. Došao je nadobudan na ideju da će naprvit dar mar sa 4-1-4-1 kako je on to rekel ne, uparijedit će stari 4-2-3-1. Nije išlo vratio je na 4-2-3-1. Nakon toga su išle redom 4-3-3, pa 3-4-3, pa je ponekad igrao 4-4-2. Da ne spominjem neke smiješne pokušaje sa 3-3-3-1 :S

Frajer je izgubljen i to se vidi u igri jer igrači sami ne znaju kak trebaju igrat.

A ako pratiš bayern i bundesligu bilo da si zadrti fan ili kao ja vikendom kad se stigne uz kladionicu čisto da mi bude zanimljivije :P Onda znaš koliko je bayern gradio 4-2-3-1. sustav i koliko im je trebalo da proigraju. Pa Jupp je tek na odlasku uspio sve osvojit kad su se napokon uigrali i posložili sve kockice (kad je doveo martineza i upario sa shajvniem). Istina da Pep nema sreće niti sa igračima stalno su mi falili pojedini glavni igrači ili pojačanja koja je kupio ali sam si je kriv sa svojim abra kadabra u kojoj formaciji ćemo danas igrati :P

Pa daj si pogledaj onoga bezličnog otočanina od prošle godine fura 4-2-3-1. Bez da mjenja formaciju već dovodi igrače koji odgovaraju toj formaciji i sad ove godine rasutra, jedan od 2 glavna favorita je da digne zečje uši. Ukoliko se to dogodi će bit sramota jer će uč u povijest kao mahh.. nemogu to niti napisat :S Jbg skopirao je kao i kad je kopirao bunker od Grčke.

A Pando dragi Pep se pogubio ili možda ali možda je problem jer je glava kluba ošla na ljetovanje na teret poreznik obveznika

Sad još pročitaj ovo i reci da nisam u pravu :P

http://www.sportskeeda.com/football/...ing-formations
bourne1 je offline