Citiraj:
Originally posted by Trek
trebam preporuku nekih slusalice za mp3 player, imo sam gro onih sta udjes u ducan pa kupis raznih modela sony, panasonic, jvc i sl. al nikad niti jedne nisu dugo izdrzale il se kabel savinuo il su bile lose. Trebo bi preporuku za slusalice in-ear sistem samo, nevolim kad mi nes stoji na glavi dok hodam... Znaci in-ear sistem, do 300kn. nedam previse para ionak cu ih potrgat pa nek traju bar 6 mj mojeg abusea
|
Znam da si se odlučio za in-ear, ali taj koncept, osim malih dimenzija, nema ama baš NIKAKVE druge kvalitete.
In-ear slušalice su akustički loše (nemjerivo lošije od bilo kojih naglavnih) te oštećuju uši kako fizički tako i akustički.
Umjesto njih, peporučam Sennheiser PX100, koj seu naglavne slušalice vrlo malih dimenzija i mase (60 grama), sklapaju se u poseban etui i cool izgledaju, te odlično stoje na glavi - čvrsto i ugodno. Najvažnije o svega - imaju toliko dobar zvuk i snažan bas, u tolikoj mjeri da misliš da je subwoofer kraj tebe.
Ako baš i dalje hoćeš dobar in-ear, uzmi najskuplje iz Sony Fontopia serije (ali moraš imati veliko uho!) ili one za iPod kao dodatna oprema.