View Single Post
Staro 07.02.2015., 17:56   #2103
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Pa kako kad ti dam činjenice i brojke,za trenera koji je sa svakom momčadi osvajao nešto(osim Parme),koji ima 3 lige prvaka,koji je 3. najplačeniji u Europi..ti kažeš da je nikakav trener i da ga treba smjeniti. NAKON šta je donio realu ligu prvaka koju su čekali valjda skoro 20 godina?

Ja mislim da si ti ili blago zakinut...ili neshvaćeni genij koji bi trebao doći u Real,raspustiti kompletnu strukturu kluba i sam voditi i klub i trener biti. Onih 80 iljada navijača koji su Mourinhu mahali sa bijelim maramicama nisu bitni...ipak je on učio kontra Barce...brzo
Ja tebe ne vrijedam,ali ti konstantno da. Ok,ja cesto pretjeram,jer sam frustriran kad igraju ovako.Ja mislim da je Mourihno genij za Ancelottija ,a ti ako se ne slazes,ne trebas me nazivati ogranicenim.
Mourihno je po meni otisao ,jer se uprava mijesala u njegove odluke.Jer je stavio Casillasa na klupu,jer je vidio da je ovaj na zalasku.Jer je vjerojatno rekao koji puta Ronaldu da se vrati u obranu pomoci,a ovom se to nije dopalo.
Ancelloti je sve to osvojio,to stoji,ali sa turbo jakim momcadima. Imao je i debakala,kao poraz od Liverpoola.
Samo kazem da ako trener ne moze naci rijesenje protiv jakih momcadi,a od svake malo agresivnije je ove godine izgubio,onda bi bilo dobro za ekipu da ode jer sam uvjeren da ovako nece osvojiti nista. I Atletico i Barca su za njih trenutno drugi svijet,tako da treba nesto promjeniti jer ovako nece ici.
I da bi Mourihno izgubio 4:0 od Atletica,ne vjerujem.
I samo iznosim svoje misljenje ,nikog ne vrijedam,ali ti da,tako da oprosti ali mi se vise s tobom ne debatira.
Chelsea dobio,7 bodova ,super!