View Single Post
Staro 07.02.2015., 11:05   #181
logan34
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Smartphone zastita uredaja

Kako sto sam naziv teme govori mnogi danas imaju mobitel ove vrste te je nekako vec u dolazku i rijec phabet koja po onome sto sam shvatio oznacava uredaj s elementima koji karakteriziraju smartphone i tablet. Cijene ovih uredaja su za nase prilike relativno visoke od dvije do nekoliko tisuca kuna. Iako dosta ovih uredaja se uzme i na osnovu neke pretplatnicke tarife gdje je i cijena uredaja uz tarifu prihvatljiva za siru skupinu akorisnika.

Premda ova tema mozda postoji ali nisam imao vremena prelistati pa sam otvorio novu temu. Ukoliko nesto slicno postoji nadam se da se ovo nece tretirati kao spam i slicno vec uz napomenu se prebaciti tamo gdje treba.

Razno razni mobiteli neovisno od proizvodaca imaju razlicite dimanzije i razlicite mogucnosti zastite gdje u ovom slucaju najvise izbora i najlaksi nacin zastite ima iphone dok ni ostali ne zaostaju s nacinima kako zastititi vas uredaj.

Svi smo mi navikli na zastitu okvira, dodirnog zaslona presvlakom, pozadine ali u danasnje vrijeme te su zastite postale usudim se reci off topic i to bih osobno izbrisao s foruma jer ipak se ovdje moze naci ( u to sam se uvjerio citajuci postove prije same registracije ) kvalitetnih i nadasve tehnicki potkovanih informacija za mnoga pitanja koja se toliko dobro i strucno objasne da i laici mogu shvatiti o cemu se radi te se ukljuciti u raspravu.
Ovdje bih spomenuo zastite kojih kod nas nema a cijene su im slicne onima koje su kod nas u onom mom tzv. off topic paketu.

Ballistic SG1018-M005 SG TPU Case

Postoje i jos mnoge vrste ovakvih i slicnih zastita cak su i ove uz najbolje ocjene po meni iza primjerice onih troslojnih metalnih s mogucnosti zastite zaslona poradine i okvira koja se kasnije sklopi u jednu cijelinu iako ih nisam uspio naci na slikama i snimkama na you tube.
Ako ima netko savjeta i iskustava s ovime bilo bi dobro pokrenuti raspravu jer i ja sam u potrazi za ovom trostukom zastitom gdje mobitel izgleda kao da je u kutiji a moze se koristiti uz mogucnosti pada bez ogrebotina i naravno onaj osjecaj dok rucate pa vam zvoni vazni poziv a masne ruke a skup uredaj pa dok vi rijesite sve to poziv prekine pa bih ovo bila adekvatna zastita s cijenom jednakom kao prosjecna kozna zastita ili futrola.

Nadam se da netko ima iskustva za podijeliti kao i pomoci mi u potrazi a ujedno i drugima da svoje uredaje zastite na propisan nacin.
logan34 je offline   Reply With Quote