View Single Post
Staro 07.02.2015., 10:42   #1006
zanfa
Registered User

Datum registracije: Feb 2015
Evo kontaktirao sam Iskonovu službu za korisnike u vezi problema samorestartanja routera te usput za provjeru mogućnosti povećanja brzine interneta. Ono što mi je on napravio je da je router vratio na tvorničke postavke jer "to nije napravljeno već tri godine" i da vidi nekakva gušenja na liniji te da će pratiti stanje jedno vrijeme. Restartanjem mi se promjenila SN margina skočila sa 9.0 na 10.5 . Dao mi je podatak izmjerene udaljenost od centrale 2010god. kada sam potpisivao prvi ugovor, a iznosila je 1700 metara. Večeras me zove neka druga ekipa koja je trebala provjeriti mogućnost povećanja brzine te mi kažu da mogu dobiti jedino 5Mbps internet plus televizija jer je to najviše na udaljenosti od 2000 metara tako ispada da živim u kamp kućici pa sam se preselio 300 metara dalje u odnosu na 2010. Moje pitanje je na koji podatke iz moje dsl konekciji iz rutera da se pozovem kod slijedeće žalbe službi za korisnike u vezi parice jer i po izračunu na stranici speedguide.net trebao bi imati max propusnost od 17358kbps na ADSL2+.
Privitak 14472

Privitak 14473

Zadnje izmijenjeno od: zanfa. 25.02.2015. u 21:32.
zanfa je offline   Reply With Quote